Когато отиваме на почивка или по работа някъде и предстои да

...
Когато отиваме на почивка или по работа някъде и предстои да
Коментари Харесай

Защо трябва да слагаме монета във фризера, когато ни няма за дълго вкъщи?

Когато отиваме на отмора или по работа някъде и следва да ни няма дълго време вкъщи, мозъкът ни е концентриран в багажа, в пътя, в това, което ни чака. Телефон, ключове, портмоне? Всичко е на мястото си. Ами домът ни? 

Едно от последните неща, за които мислим в такива моменти, е че нещо у дома може да се обърка до момента в който отсъстваме. Това обаче не би трябвало да ви убягва като мисъл. Не желаеме да ви караме да се чувствате параноични, само че редица неща могат да се извърнат с главата надолу, когато оставите дома си без контрол. 

Днес ще засегнем един от тези вероятни отрицателни сюжети и ще ви представим елементарен трик, с който контролът още веднъж ще бъде във ваши ръце. 

Съветваме ви постоянно да оставяте монета в чаша с вода във фризера ви, когато ви няма в дома ви за повече от ден-два. Може би ви звучи необичайно, само че за това деяние си има напълно практично пояснение, което е напълно надалеч от суеверията и ритуалите за шанс и благоденствие. 

Заради повреди, поправки, неподозирани промени във времето и мощни стихии, токът у дома може да спре за дълго време до момента в който се любуваме на коктейли на плажа, отдалечени на километри от вкъщи. Ако електричеството се върне преди самите нас, може в никакъв случай да не разберем, че е имало дълготрайно спиране. А храната в хладилника може през това време да се е размразила, да се е развалила и да е замръзнала още веднъж. 

Вижте в галерията ни по какъв начин на помощ в подобен миг идва една най-обикновена монета.
 Използвай този трик с монета във фризера, когато те няма у дома за дълго време  Използвай този трик с монета във фризера, когато те няма у дома за дълго време  Използвай този трик с монета във фризера, когато те няма у дома за дълго време  Използвай този трик с монета във фризера, когато те няма у дома за дълго време
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР